FÖRETAG

 

Av mig får du hjälp med

 
  • Att rensa och sortera

  • Organisering och kreativa idéer för förvaring

  • Det som ska rensas; hitta plats för det du vill spara, skänka och sälja

  • Att skapa en arbetsplats där du trivs med hjälp av inredningslösningar och möbleringar

  • Utbildning i hur du bibehåller ordningen

  • Prenumeration av rensning, organisering m.m.

  • Hur du stärker ditt varumärke. Du vet väl att mjuka värden bygger hårda värden?

Vad gör Real Simple Life åt saken?

 

Jag hjälper dig så inredningen harmoniserar med hur ni vill bli uppfattade, att den röda tråden löper igenom även interiörmässigt. Företagets varumärke upplevs starkare och mer proffsigt om företagets färger, grafiska profil och värderingar speglas rent visuellt.

Undersökningar visar att när man arbetar i en trevlig arbetsmiljö trivs man och presterar bättre. Trivs man talar man gott om företaget vilket stärker uppfattningen om att företaget är en attraktiv arbetsplats. En attraktiv arbetsplats attraherar rätt kompetens och med rätt kompetens – ja, du förstår ju vilket resultat det blir för företaget. Mjuka värden skapar hårda värden.

Jag har arbetat flera år som koordinator nära innovatörer, entreprenörer och företagare så jag vet vilka utmaningar som kan råda.

Inredning

 

Föreställ dig att du äntligen gjort ett omtag av hemsidan. Ni kommunicerar att ni är ett innovativt företag i framkant och hemsidan känns fräsch och krispig.

Kundbesök bokas in hos er på företaget, men något lirar inte riktigt för kunden. Var det inte ett företag som ligger i framkant som kommunicerades på hemsidan? Här är det en nedsutten skinnsoffa, några ledsna kuddar och en yuccapalm som sett sina bättre dagar. Hur tror du kunden upplever ert företag? Hårda ord kanske, men föga troligt som ett innovativt företag i framkant.

Kläder

 

Tänk på vilken klädkod ni ska ha på företaget, det hör också till varumärket. En enhetlig klädkod ger ett seriöst intryck och trovärdighet. Har ni en verksamhet där många kunder är hantverkare, är en casual klädkod som pikétröja och chinos ett passande alternativ. Är verksamheten ett bolag med många utländska kunder i finansbranschen, är en dressad klädkod förmodligen mer framgångsrik i era möten.

Ett enkelt tips – spegla er i era kunder och utgå från hur ni önskar bli uppfattade av dem. Undrar du vad jag menar – hör av dig! Efter mina år som säljare i klädbranschen har jag stor kunskap och kan hjälpa till med allt från t-shirts till hur kostymen ska sitta.

Fortfarande inte helt övertygad?

 

Läs mer varför miljön på arbetsplatsen är värd det bästa.

https://magasinet.wtcmalmolundhelsingborg.se/sa-inreder-du-kontoret-for-okad-produktivitet/1869493

https://www.motivation.se/innehall/har-vi-rad-med-en-dalig-arbetsmiljo/

Jag hjälper dig gärna! 

Välkommen med din offertförfrågan.