Ju rörigare ett hem är desto härligare att hjälpa – och allt sker konfidentiellt

 

Jag älskar att hjälpa och att bringa ordning och reda! Det jag vill betona är att jag hyser stor respekt för varje individ och för att oredan uppstått. Det finns mängder av orsaker och det är inget som man ska skämmas för. Därför vill jag att du ska känna dig trygg i att jag arbetar konfidentiellt.

 

Mina tjänster erbjuds till såväl företag som privatpersoner i Linköping, Norrköping och Motala med omnejd.

RESULTAT

Vad blir resultatet?

 
Förutom att du inte bara investerar inte bara i dig själv eller ditt företag?
 
  • Du får mer tid eftersom du slipper leta efter saker.
  • Du sparar/tjänar pengar. Du behöver inte köpa en ny såg eller hålslagare för att du inte hittar den som ska finnas någonstans.
  • Med ordningen kommer en känsla av ökat välbefinnande. Tänk att du bara omger dig med saker du blir glad och får energi av. Ett hem där du hämtar inspiration och laddar batterierna. Var sak har sin plats vilket gör ditt hem till en stressfri och harmonisk miljö.
  • Du blir mer effektiv, när du har koll på saker och kan fokusera på det som du ska.
  • Då du inte konsumerar mer än du behöver, bidrar du aktivt med en insats för miljön ur ett globalt perspektiv.

Nedan är några exempel på uppdrag och resultat.

BADRUM

 

  << FÖRE     EFTER >>  

Uppdraget badrum omfattade att rensa och städa ur kommoden.  Kvarvarande och avtorkade produkter grupperades, en tidsbesparande åtgärd. Du hittar exempelvis hårprodukten direkt genom att de står samlade på samma ställe i lådan.

LINNESKÅP

 

  << FÖRE     EFTER >>  

Ofta handlar uppdraget om att hitta mer passande förvaringsutrymmen för ett bättre flöde.

Detta uppdrag innebar att få en mer effektiv och överskådlig förvaring. Efter omorganiseringen förvaras badlakan på hyllor direkt i anslutning till torkstrecket. Kuddfodral och större dukar som används mer sällan, fick en överskådlig plats som gör det enkelt att se vilka kuddfodral som matchar när det är dags att byta.

KÖKSLÅDA

 

  << FÖRE     EFTER >>  

Ord är överflödiga … eller?

Detta är min egna kökslåda före och efter. Hur mycket tid har gått åt att leta efter en öppnare eller trassla ut vispar vet jag inte.”Efter-lådan” ser ut som på bilden än idag (faktiskt några saker färre). Hur? Familjemedlemmarna upplever hur skönt det är med överskådligheten och är mer benägna att inte stöka till. Och jag lovar, alla har inte samma intresse av ordning som mig.

ARBETSPLATS

 

  << FÖRE     EFTER >>  

I coronatider är det många som måste jobba hemifrån.

I det här hushållet fick en garderob göras om till kontor. Det som förvarades i trådbackarna ser ni i linneskåpet i exemplet ovan och övrigt såldes på i stadens vintagebutik och på Marketplace. Fläkt hamnade i ett annat förråd som liknande ting finns i.

Din Organiseringskonsult i Linköping, Norrköping & Motala med omnejd - Tjäna pengar genom rensning och organisering