Du får allting att kännas väldigt lätt och är en väldigt trivsam och behaglig person att umgås med.

Skämdes ju för att ta hem någon … eftersom jag har lidit av utmattningssyndrom orkar man bara ha energi till att jobba och sen är man slut när man kommer hem. Samt att skiten här hemma får det att kännas övermäktigt och man orkar aldrig ta itu med det.

Jag visste ju inte om jag skulle orka så länge eftersom jag lätt blir trött. Men man känner att du verkligen tycker om detta jobbet och då överförde du din energi till mig oxå.

Du fick även mig till att sälja sakerna med en gång, vilka blev hämtade under dagen. Är så tacksam för det annars hade dom antagligen stått kvar här än. Du får allting att kännas väldigt lätt och är en väldigt trivsam och behaglig person att umgås med.

Efter ditt besök var det lätt att behålla energin och åka och köpa tapeter och dylikt. Det är inte sista gången Maria blir anlitad av mig. 

Ulla, Linköping

Innan Maria kom hade det hunnit bli kaos i vårt förråd och en hel del heta diskussioner hemma pga det. Maria är lyhörd och vi fick många smarta tips på vägen under tiden vi rensade, sorterade och organiserade. Nu känns det som vi kan ha dörren öppen och att det bara är en ljusslinga som saknas! Jag kan varmt rekommendera Maria på Real Simple Life – som gör livet enklare.

Camilla Malmgren

Maria, på Real Simple Life, kan jag varmt rekommendera. Sedan hon satte klorna i vår stressiga barnfamilj, så har livet blivit enklare. När min sambo och jag räknade på detta, kom vi fram till att genom små, små förändringar i vardagen sparar vi mellan 40–50 timmar om året. Dessa onödiga timmar kan vi nu lägga  på familjen istället. 😊

Tack Maria för din hjälp och prisvärt var det också ✌️🙏

5 stjärnor av 5 möjliga ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Peter Eliasson