Du kan även få rutavdrag för arbete i dina föräldrars bostad om du har betalat för arbete.

Prenumeration

 

Ibland blir saker övermäktiga eller att du och de du lever med har olika syn på ordning. Genom att vi tillsammans kommer fram till hur ofta; 1 gång i veckan, 1 gång i månaden, 4, 2 eller 1 gång(er) om året, så kan du prenumerera på att få ordning och det lilla extra. Tänk ungefär som att du anlitar en städfirma fast ordningen och piffet kommer på plats.

Exempel på en gång i veckan: Du kanske önskar och den sista touchen med den köpta veckoblomman och ljusen, kanske nytt stilleben och fin dukning till fredagsmiddagen, den med eller utan gäster.

En gång i månaden: Vårda förhållandet har man ju hört talas om. Låt åtminstone en dag/månad vigas åt den du håller kär. Tänk att ni båda kommer hem till fint dukat bord och mat från favoritrestaurangen blir hemlevererat. Det enda du behöver göra är att tända ljusen och lägga undan mobilen. Att få uppmärksamhet brukar gå hem.

Exempel på 4 gånger/år: Vid varje årstid byts kuddar, gardiner, andra textilier ut. Någon enklare ommöblering görs eller tavla byts ut. Voilá så känns hemmet uppdaterat!

Exempel på 2 gånger/år: Dags att byta sommargarderob till vintergarderob och vice versa. Give me a call!

Exempel på 1 gång/år: Julen närmar sig. Låt julen bli så avkopplande som du varje år säger den ska bli (nästa år)! Låt Real Simple Life fixa adventsfixet, kransen (den kan jag göra om du inte vill köpa en massproducerad), juldekorera och var din utsända att köpa gran. You name it.

Kontakta mig för prisuppgift för just ditt önskemål.

Vill du ge bort mina tjänster?

Vem kan motstå omtanken som ger välbefinnande? Vill du ge bort mina tjänster till någon som du håller kär som kanske en vän eller en förälder? Det går alldeles utmärkt. Vid din och min kontakt går vi igenom upplägget som kan göras på olika sätt. 

Färre saker skapar mer tid.

Investeringen ger dig tid för det som är viktigt i livet.

 

Hur mycket skulle du betala för att få mer tid att vara med dem du älskar, mer egentid eller tid att göra det du verkligen brinner för?

Första mötet är alltid kostnadsfritt och om du har möjlighet att nyttja RUT, så är arbetskostnaden av mina tjänster avdragsgilla med upp till 50%. RUT-avdraget fixar jag, så det behöver inte du krångla med. Och du… beroende på vad som inte skänker dig glädje längre, så kan du faktiskt tjäna pengar med hjälp av att anlita mig. Hur? Kontakta mig så avslöjar jag hemligheten.

Jag anpassar tiden efter dina behov och din budget – i vårt personliga möte hittar vi en lösning som passar dig.

TIMKOSTNAD | 800 kr/h
Vänligen notera planeringstjänst och eventuell milersättning tillkommer (ej RUT-berättigat). Milersättning och vid längre sträckor utanför Linköping tillkommer körtid.

HALVDAG | 4 H | 1 600 kr
Pris efter RUT-avdrag, ord.pris 3 200 kr

HELDAG | 8 H | 3 200 kr
Pris efter RUT-avdrag, ord.pris 6 400 kr

REAL SIMPLE LIFE´s PAKET
Vänligen notera planeringstjänst och eventuell milersättning tillkommer (ej RUT-berättigat).

REAL DEAL | 8 H | 5 000 kr
Pris efter RUT-avdrag, ord.pris 10 000kr

Du får skräddarsydda verktyg som passar in i Ditt liv. Med små medel blir det stor förändring. Med hjälp av dessa når du Ditt önskade läge där du vill få ordning och vad som behövs för att ordningen ska bestå.
Uppföljning ingår, 1 tillfälle inom 6 månader. Jag ger förslag och du utför själv justeringen.

SIMPLE SMASHING | 24 H | 10 000 kr
Pris efter RUT-avdrag, ord.pris 20 000 kr

Jag kommer hem till dig och är den som praktiskt utför rensning och organisering enligt dina önskemål. Du får skräddarsydda verktyg som kommer göra stor skillnad i din vardag och göra så att ordningen består. Uppföljning 3 tillfällen x 1h där vi går igenom vad som eventuellt behöver justeras och där du har mig till förfogande för utförande av själva uppgiften. Du väljer själv dessa tre tidpunkter, giltigt ett år efter uppdraget.

WONDERFUL LIFE  | 32 H | 15 000 kr
Pris efter RUT-avdrag, ord.pris 30 000 kr

Jag kommer hem till dig och är den som praktiskt utför rensning och organisering enligt dina önskemål. Du får skräddarsydda verktyg som kommer göra stor skillnad i din vardag och göra så att ordningen består.

Eller har du ordning men kört fast och vill ha inredningsförslag? Olika tips på hur du ska maxa förvaringen? Eller kanske tips och trix hur du ska vika tvätten och få med familjemedlemmarna på ordningståget? Kommer du inte vidare själv? Då är detta paket för dig där du avgör vad och hur mycket du vill ha hjälp med. Uppföljning ingår, 1 tillfälle inom 6 månader. Behöver justeringar göras ger jag förslag och justeringen slipper du göra – den tar jag hand om.  Självklart ingår något som som bör finnas i varje hem för ökad trivsel!

Helgdagar och tider efter kl 18.00 debiteras med 200kr extra/h

Reskostnad tillkommer vid hembesök utanför Linköping.

Du står själv för eventuella förvaringslösningar du önskar köpa. (Min rekommendation är att inte köpa innan påbörjat arbete.)

Varje person och organiseringsuppdrag är unikt. Det är olika parametrar att tänka på när ett utrymme ska bli i ordning – storleken på utrymmet, mängden röra och och din förmåga att fatta snabba beslut.

En annan del i uppdraget som man måste räkna in är att det tar tid att plocka ur föremålen från utrymmet som ska organiseras.

Jag diskuterar gärna just dina specifika behov och efter den första kostnadsfria konsultationen gör jag en bedömning av hur många timmar just ditt projekt beräknas ta och vad den ungefärliga kostnaden blir.

Läs om RUT-avdrag